fbpx

Рівнянки поступилися столичному “Динамо-НПУ”

Діліться інформацією з друзями:

У перший день листопада в жіночій Суперлізі було зіграно два матчі. І один  з  них – у Рівному, де наші баскетболістки приймали  чинних чемпіонок і володарок Кубка України – столичне «Динамо-НПУ».

Гості зі старту здійснили ривок – 7:0. Господарки  ж, прийшовши до тями, відповіли ще потужніше – 11:0. Тим не менше, перша чверть закінчилася внічию – 15:15. А ось у другій десятихвилинці гості діяли більш агресивно у захисті і не менш результативно – в атаці. Вони захопили лідерство, натомість рівнянки довго не могли налагодити гру. Отож, 17:10 – і динамівки пішли на перерву лідерками – 32:25.

Після відпочинку киянки продовжували нарощувати свою перевагу і наприкінці третьої чверті після кидка з лінії штрафних Вікторії Бабич «Динамо» досягло суттєвої переваги – +16. В заключній десятихвилинці господарки спробувати наздогнати суперниць, навіть довели відставання до чотирьох очок, але все ж динамівки втримали наступальний порив БК «Рівне» і навіть дещо збільшили перевагу –  61:51.

У нас традиційно найрезультативнішою стала Вікторія Шматова – 18, 14 очок набрада Вдадислава Кіба, 11 – Тетяна Гаврильчик.

Зараз для рівнянок наступає тривала пауза в чемпіонаті, пов’язана з виступами національної збірної. 20 листопада і 4 грудня наша команда зіграє в 1/16 Кубка України з командою «Збірна м. Києва-ТНУ», а у проміжку між цими датами – 23 листопада в  Івано-Франківську черговий матч чемпіонату.

Микола ПІКУЛА