fbpx

Рівнянки продовжили переможну серію своїх виступів

Діліться інформацією з друзями:

Цього вікенду рівненські баскетболістки гостюють у Бердянську – у черговому турі вони двічі зустрічаються  з місцевою «Чайкою».  У всіх прихильників баскетболу на пам’яті феєричний матч цих команд у Рівному у фіналі Кубка України. Тоді у напруженому поєдинку переміг БК «Рівне»-ОШВСМ. Отож, бердянські дівчата прагнули реваншу, а рівнянки – продовжити переможну серію своїх виступів.

І вже у першій зустрічі, в суботу, команди знову подарували захоплююче протиборство, в якому успіх був на стороні наших землячок –  70:61.

Проте до останніх хвилин на майданчику питання переможця було під питанням. Першу чверть мінімально виграли рівнянки – 17:16, у другій десятихвилинці влучні кидки краще вдавалися господаркам. Це дозволило їм піти на перерву лідерами – 36:29. У третій чверті команди почергово лідирували і на останню чверть баскетболістки вийшли за нічийного рахунку – 51:51.



І в цій чверті краще зіграли підопічні Валерія Жартуна. Хоча спочатку закинула Вікторія Квалевська, все ж далі перевагою володіли рівнянки. І хто зна, як и пішла гра далі, якби у складі наших суперниць не було б Тетяни Панченко. Захисниця «Чайки», наче за спиною не було більше 30-ти хвилин, встигала і підбирати під своїм щитом, і вдало атакувати (8 очок з 10-ти командних).  Забігаючи наперед, зазначимо, в активі 41-річної Тетяни 29 (!) набраних очок, 8 підбирань та 3 перехоплення! Ось приклад, гідний наслідування молодими баскетболістками.

А у нас «гросмейстерський» показник  – 16 очок і 22 підбирання – в активі капітана команди Людмили Спиридонової. Ще 19 підбирань і 9 очок записала на свій рахунок іменинниця, Тетяна Гаврильчик. Так буває – хтось святкує за домашнім столом, хтось на дискотеці, а ось наша Таня відсвяткувала на майданчику. І найкращим подарунком їй від команди стала перемога!

У неділю, 23 лютого команди зіграють повторний поєдинок.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»