fbpx

Рівняки поступилися у столиці

Діліться інформацією з друзями:

У суботу в жіночій Суперлізі відбувся лише один поєдинок. У столиці «Динамо-НПУ» зуміло перемогти БК «Рівне»-ОШВСМ – 75:72.

З перших хвилин гри рівнянки застосували проти суперниць пресинг і киянки відчули серйозні проблеми в атаці – перша чверть 20:18 на їхню користь, Щоправда, у другому періоді господарки зуміли здобути вагомішу перевагу – 27:17. І в третій чверті киянки продовжували нарощувати лідерство – на останню команди пішли за рахунку 63:44.

Здавалося б – долю матчу вирішено. Але підопічні Валерія Жартуна заключну чверть вони провели в атаках і мало що не зміни хід подій. Не вистачило часу ліквідувати відставання. За дві секунди до фінального свистка Катя Кононенко трьох очковим встановила підсумковий рахунок зустрічі.

Найрезультативнішою у нашій команді стала Тетяна Гаврильчик, яка оформила дабл-дабл (20 очок і 15 підбирань). На рахунку Анастасії Кучерьонок – 13, Вікторії Шматової – 11, Катерини Ящук – 9, Людмили Спиридонової – 5+14 пд, Яни Голубош – 5, Олександри Іванової, Ярослави Іванюк  і Катерини Кононенко – по 3.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»