fbpx

Рівненський “Верес” впевнено переміг харківський “Металіст”

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський Верес здобув впевнену перемогу над харківським «Металістом 1925» – 4:1. Тим самим він перервав свою не надто вдалу серію і зумів піднятися, станом на суботу 5 листопада, на четверте місце у турнірній таблиці Української прем’єр-ліги.

Гра пройшла за явної переваги гостей. Вже на 10-й хвилині Дмитро Кльоц з пенальті розпочав переможну ходу рівнян. Господарі, харків’яни (хоча матч відбувався у столиці) зіграли у своєму майданчику рукою за що отримали та пенальті, і жовту картку гравцю.

Після забитого гола гра дещо вирівнялася, адже команди пробували змінити тактику, тому до перерви жодній з команд не вдалося провести результативну атаку.

Після відпочинку дуже швидко «Верес» подвоїв перевагу – гол на рахунку Олександра Лебединського. Згодом Валерій Кучеров забив третій гол, на що харків’яни відповіли своїм влучним пострілом. Тим не менше, останнє слово виявилося за рівнянами — на 90 хвилині Михайло Сергійчук зумів обіграти захисника з воротарем і з гострого кута відправив м’яч у сітку воріт «Металіста» – 4:1.

З нетерпінням очікуємо наступний поєдинок «Вереса», коли він прийматиме донецький «Шахтар» – 9 листопада.