fbpx
Рівненський «Верес» вдома зазнав чергової поразки

Рівненський «Верес» вдома зазнав чергової поразки

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» вдома зазнав чергової поразки, цього разу – 2:5 від львівського «Руху». Перед візитом “Руха” рівняни не перемагали чотири матчі поспіль. Відтак, команда Лавриненка опинилась на передостанньому місці. Натомість львів’яни перебували у верхній частині турнірної таблиці.

Перший серйозний шанс вирватись уперед мав «Верес» на 10-й хвилині, коли воротар львів’ян Дмитро Ледвій парирував удар Дмитра Кльоца з лінії штрафного майданчика. А вже через три хвилини забили гості: Денис Теслюк, знаходячись в оточенні п’ятьох футболістів рівненської команди, «розстріляв» ворота рівнян.

Вдруге «Рух» забив на 33 хвилині: після навісу з флангу Євген Паст невдало зіграв на виході, і Юрій Климчук ударом з десяти метрів головою переправив м‘яча в сітку – 0:2.

Другий тайм активніше розпочали рівняни, але гострі моменти виникали біля воріт «Вереса». І на 66-ій  львів’янам вдалось вразити рівненські ворота втретє. Це зробив Євген Пастух, пробивши  з лінії воротарського майданчика. І вже – 0:3. Через кілька хвилин «Рух» мав шанс забити знову, але Євген Паст парирував удари Євгена Пастуха і Таллеса.

А на 82 хвилині бразильський хавбек «Вереса» Яго Сікейра скористався кутовим ударом і скоротив відставання – 1:3. Та з інтервалом у кілька хвилин «Рух» забив знову – відзначилися Євген Пастух і Ілля Квасниця.

«Верес» зумів відквитати ще один м’яч – знову після кутового, гол записав на свій рахунок записав Денис Балан. 2:5 – розгром від «Руха».

«Верес» залишається на передостанній сходинці турнірньої таблиці. І 29 жовтня підопічні Сергія Лавриненка зустрічатимуться з «Минаєм», який займає останню позицію.

Читайте також: Історія вчительки, яка присвятила півстоліття свого життя одному навчальному закладу