fbpx

Рівненський “Верес” розпочав сезон в УПЛ з нічиї

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 24 липня рівненський “Верес” 1-му турі чемпіонату Української прем’єр-ліги зустрічався з ковалівським “Колосом”. Верес поки що не може виступати у Рівному, тож домашній поєдинок проти Колоса довелося проводити на луцькому Авангарді.

Нагадаємо, що у минулому сезоні УПЛ “Колос” посів четверте місце.

На луцьких трибунах зібралося дуже багато рівненських вболівальників. І вони не розчарувалися від побаченого.

Верес мав невеличку перевагу у володінні м’ячем. Втім, вже в середині першого тайму гра звелася до нудної позиційної боротьби з великою кількістю дрібних пауз. Нічого цікавого в цей період зустрічі не виникало.

Другий тайм в цілому був набагато жвавіший, після 15-хвилинної перерви було кілька досить хороших епізодів біля воріт обох команд.

Проте за два тайми командам так і не вдалося розкрити оборону один одного і виявити найсильнішого, тому фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Як зазначив на післяматчевій конференції головний тренер “Вереса” Юрій Вірт, загалом, результатом гри він задоволений, адже грали проти четвертої команди ліги, учасника єврокубків. Хоча, якби не підвела реалізація, могли б і перемогти. Оскільки чимало гравців команди не мали досвіду виступів в УПЛ, то з кожним матчем команда додаватиме в грі, – сказав Юрій Вірт.

А напередодні, 23 липня матч першого туру юніорського чемпіонату провела команда “Верес U19” у Березному. Рівненські футболісти поступилися одноліткам з “Колоса” 0:1.