fbpx

Роса в цей день наділяє красою та спокоєм

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 25 липня вдень в Рівному хмари з’являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів.

Температура повітря: вночі +16  +21°С, удень +23…+26°С. Вітер південно-східний, 1-3м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.16, зайде о 20.52. 15-й день місячного календаря (Місяць у Козерогу, третя фаза, зах. 6.17; сх. 22.13).

Є привід: День зубного техніка. День працівників торгівлі.

Мудрі кажуть: «Найбільший ворог ховається там, де ви менше за все будете його шукати».

Гай Юлій Цезар

Не забудьте привітати: Арсенія, Вероніку, Гаврила, Івана, Марію, Михайла. Федора.

Астролог радить: День спокуси, обманів, ілюзій. Уникайте суперечок, зберігайте внутрішній спокій. Будьте обережними і поміркованими. Сьогодні дуже корисний відпочинок, прогулянка на свіжому повітрі.

День для здоров’я: Резерви організму сьогодні обмежені. Протипоказані операції. Вразливі підшлункова залоза, селезінка, кишківник. Рекомендується дієта. Відмовтеся від алкоголю і куріння.

Усміхніться: Пам’ятаєте, як ми сиділи на лекціях із психології, вивчаючи собаку Павлова? Довго сміялися, які дурні у нього собаки. А потім дзвенів дзвінок, і ми бігли до їдальні.

 за останні 130 років 25 липня:

МАКС: 31.0° (1972)
МІН: 8.6° (1984)

Народний прогноз погоди

 У цей день вшановується пам’ять священномучеників Прокла та Іларія. У народі цей день називали Прокл Великі Роси. Проклові роси вважаються лікувальними. У минулі часи їх збирали для лікування хвороб очей. Тоді вірили, що роса в цей день наділяє красою, спокоєм. Наші пращури помітили, якщо на Прокла вночі немає роси, а в низинах туман – на негоду. А якщо нічна роса не просихає – бути грозі. У цей час зацвітають гладіолуси.