fbpx

Рівненській «Верес» поступається Руху у Львові

Діліться інформацією з друзями:

Вчора у Львові рівненський «Верес» в черговому матчі УПЛ зустрічався з місцевим «Рухом». Львів’яни проводили перший домашній матч у сезоні й перший матч під керівництвом нового-старого тренера.

Леонід Кучук, який очолював команду в 2019 році, на днях змінив Івана Федика. У чемпіонаті 2021/22 львів’яни стартували з двох поразок, тож у поєдинку проти Вереса “жовто-чорних” влаштовувала тільки перемога.

І вже на старті рівняни упродовж перших десяти хвилин пропустили двічі.

Перший гол з подачі Мар’яна Мисика забив Андрій Борячук. У наступній атаці Верес мав шанс відігратися, здобувши право на перспективний штрафний. Проте Геннадій Пасіч не зміг його реалізувати.

А Рух забив вдруге. Ще через чотири хвилини Юрій Климчук подвоїв перевагу – 2:0.

І хоча пізніше Верес поступово перевів гру на половину поля суперника, проте зміг відіграти лише один гол. Михайло Шестаков виконав діагональний удар у дальню дев’ятку – 2:1.

По перерві Юрій Вірт змінив Михайла Шестакова на Михайла Сергійчука. Але суттєво гру це не змінило. Наприкінці гри Верес кинув усі сили в атаку, але відігратися рівняни не зуміли. Отож поразка – 1:2.

Наставник рівненського Вереса Юрій Вірт прокоментував поєдинок:

– Другий матч поспіль починається із рахунку – 0:2… Є дуже багато запитань до гри у захисті. Елементарні помилки призводять до легко пропущених голів. Ми самі собі ті голи забиваємо, а потім докладаємо неймовірних зусиль, щоби відігратися.

Так, потім були моменти, забили красивий гол, йшли вперед великими силами, намагалися відігратися, але на превеликий жаль, ми сьогодні програли. Вітаю Рух із перемогою, а ми будемо працювати далі і набирати очки у інших матчах.

Ми налаштовувалися на Рух як на команду з хорошим підбором футболістів. Знали, що прийшов новий тренер, який дещо видозмінить гру команди. В принципі, очікували те, що побачили сьогодні зі сторони суперника. Те що програли – це, звичайно, прикро. Ми могли не програти, але почали грати лише з десятої хвилини.

За матеріалами пресслужби НК “Верес”