fbpx
рівненські футзалісти взіли реванш

Рівненські футзалісти взяли реванш за поразку на старті чемпіонату

Діліться інформацією з друзями:

МФК «Кардинал-Рівне» у напруженому поєдинку переміг хмельницький «Сокіл» – 2:1, тим самим взявши реванш за поразку на старті чемпіонату.

Старт гри ознаменувався помилками воротарів. Хмельничанин Ярослав Кожуховський у боротьбі за верховий м’яч зіграв руками за межами воротарського майданчика, за що отримав попередження. І тут же його рівненський візаві  Дмитро Дяченко ледь не привіз у власні ворота після удару Владислава Первеєва.

За однією помилкою хмельницького воротаря послідувала друга – за п’ять хвилин голкіпер «Сокола» отримав  друге попередження і вилучення. Він зіграв у м’яч після зупинки гри вибити його куди подалі.

Тим не менше, гості вистояли у  меншості і навіть згодом мали непогані шанси, щоб вийти вперед. До перерви рівнян двічі рятувала штанга воріт.

А  після перерви «Кардинал-Рівне» заграв веселіше. І двічі забили – відзначилися Михайло Волянюк та Едуард Волков. Гості відіграли один гол, але на більше їм не вистачило сил.

Четверта поспіль перемога МФК «Кардинал-Рівне» у чемпіонаті, яка дозволила рівнянам закріпитися на сьомому місці, маючи в запасі ще чотири матчі.

Читайте також: Другу добу шукають зниклу дівчину поряд з Рівненщиною