fbpx
Баскетбольний клуб Рівне

Рівненські баскетболістки здобули в Черкасах три перемоги

Діліться інформацією з друзями:

Матчами у Черкасах продовжили свою участь у чемпіонаті країни з баскетболу рівненські команди. Їх суперницями були господарки майданчика – «Збірна Черкаської області-Венето-Черкаси» та об’єднана полтавсько-сумська команда – «Збірна Полтавської області-СумДПУ-КДЮСШ1».

Як і тижнем раніше, коли ці команди грали у Рівному, баскетболістки БК «Рівне-ОШВСМ» не «відчули» суперниць, впевнено їх перегравши. Натомість «Збірна Рівненської області-ОСДЮСШОР», після виграшу у черкащанок, несподівано поступилися об’єднаній команді. Причому вирішальний кидок суперниці здійснили за кілька секунд до фінального свистка.

  • «ЗПО-СумДПУ-КДЮСШ1» – БК «Рівне-ОШВСМ» – 36:111 (Владислава Кіба – 24, Євгенія Безкоровайна – 18, Олександра Тинщук і Людмила Спиридонова – по 14, Дарина Степанюк – 13);
  • «ЗЧО-Венето-Черкаси»- «ЗРО-ОСДЮСШОР» – 45:63 (Софія Вахнюк і Ірина Мислінчук – по 16, Олександра Процікевич – 13);
  • «ЗПО-СумДПУ-КДЮСШ1» – «ЗРО-ОСДЮСШОР» – 55:54 (Софія Корнійчук – 17, Софія Вахнюк і Анастасія Климук – по 13);
  • «ЗЧО-Венето-Черкаси» – БК «Рівне-ОШВСМ» – 38:100 (Владислава Кіба – 17, Євгенія Безкоровайна і Олександра Тинщук – по 15; Людмила Спиридонова і Вікторія Остапчук – по 10).

Після цих матчів БК «Рівне-ОШВСМ» знаходиться на третьому місці (32 очки), а «Збірна Рівненської області-ОСДЮСШОР» – на шостому (26).

До закінчення чемпіонату нашим командам залишається зіграти по два матчі «КСЛІ-Київ-Баскет» і ДЮСШ-УГСП-Переяслав». Спочатку вдома – першого і другого квітня, потім – у столиці, 7 і 8 квітня.

Читайте також: «Укрзалізниця» змінила правила повернення квитків і не тільки…