fbpx

Відсутність гравців збірної U19 не вплинула на результат у матчі рівненського “Кардиналу”

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Кардинал Рівнестандарт» упевнено обіграв свого суперника – «Черкасиобленерго» у черговому матчі чемпіонату футзальної екстраліги.

Не вплинув на підсумковий результат – 3:0 – відсутність гравців збірної U19 (Дмитра Дяченка, Максима Малиновського, Дмитра Скибчика і Вадима Тютюрая), які у ці дні змагалися в основному раунді Євро-2023.

Дуже швидко рівняни забили гол – вже на 29-й секунді поєдинку після розіграшу ауту м’яч потрапив до Сергія Кравчука і той не промахнувся – 1:0!

Упродовж наступних хвилин рівняни створили кілька гострих моментів біля воріт «енергтиків», але не реалізували свої шанси. Натомість гості могли зрівняти рахунок, проте Віталій Поплєвічев, виконуючи дабл-пенальті, спробував на міцність стійку рівненських воріт. В «покарання» черкаської команди «Кардинал Рівнестандарт» одразу відповів другим голом. Знову аут, після якого граючий тренер Олександр Бондар красивим ударом влучив у дальній від воротаря кут воріт  – 2:0!

А після відпочинку Михайло Волянюк реалізував свій вихід віч-на-віч із воротарем – 3:0.

Отож, сьома перемога рівнян у чемпіонаті, яка зміцнила третю позицію команди у західній групі – 26 очок після 19 матчів.

Читайте також: Рівненські баскетболістки здобули в Черкасах три перемоги