fbpx

Рівненські «кардиналівці» перемогли сумчан

Діліться інформацією з друзями:

У своєму четвертому матчі цьогорічного чемпіонату України з футзалу МФК “Кардинал-Рівне” приймав новачка, сумський “Food Centre-СумДУ”. Рівняни, які зараз лідирують у чемпіонаті, вважався фаворитом і виправдав сподівання.

Щоправда, першими забили гості – вже на другій хвилині Віталій Катеринін неприємно вразив уболівальників Рівного. Проте за кілька хвилин рівняни видали результативний «дуплет» – забили Роман Горпинич і Ігор Салтанов. Не встигла годинникова стрілка зробити один оберт – відзначився вже Володимир Поночовний. А до перерви покращив шанси господарів на перемогу і Анатолій Мілінький. Міг довести рахунок до розгромного той же Салтанов, однак не реалізував 10-метровий штрафний удар (так званий дабл-пенальті). Отож, на перерву команди пішли за відчутної переваги МФК “Кардинал-Рівне” – 4:1.

Після відпочинку рівняни ще двічі забили – відзначилися Андрій Лисенко і Олександр Басич. Після чого господарі, очевидно, заспокоїлися, і гості, також за хвилину, забили двічі – Роман Прощенко і Роман Зеленський.

Останню «десятихвилинку» грали з шістьма фолами, але сумчани не скористалися цим. Вони двічі били дабл-пенальті, але обидва рази наш воротар Олександр Сиріцький парирував удари.

У підсумку упевнена перемога – 6:3, однак гра «кардиналівців» після перерви дещо розчарувала. Тим не менше, ми залишаємося лідерами – 9 очок після трьох матчів.