fbpx

Рівне прийматиме півфінал чемпіонату Європи зі спідвею серед пар

Діліться інформацією з друзями:

26 червня у Рівному може відбутися півфінал чемпіонату Європи зі спідвею серед пар, про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі директор комунального закладу «Рівненський міський спортивно-технічний клуб» Сергій ГОЛОВНЯ.

Він також повідомив, що рівнянин Марко Левішин упродовж тижня провів серію тренувань на треці у латвійському Даугавпілсі. Асистував найкращому рівненському юніору вихованець дитячо-юнацької секції спідвею при «Рівненському міському спортивно-технічному клубі» Роман Капустин.

Марко Левішин тренувався з основним складом гонщиків друголігового клубу, а це відомі прізвища, – Євгеній Костиговс, Франсіс Густс, Даніїл Колодінскій, Олег Михайлов. Також на трек виїздили легіонери Локомотиву Ханс Андерсен (Данія) та Томас Йонассон (Швеція), а також екс-залізничник, а нині лідер “Мотору” (Люблін) Польської Екстраліги Григорій Лагута.

Натомість Роман Капустін тренувався разом з юнаками з Даугавпілса та Риги у класі 125 см.куб. Тренувальний збір додав нових вмінь та досвіду нашим спортсменам. Окрема подяка нашим партнерам та меценатам, які підтримали цей виїзд та придбання техніки, – наголосив Сергій Головня.