fbpx

Перемога для фабрики у Рівному – найкраща подяка

Діліться інформацією з друзями:

Рівненська фабрика нетканих матеріалів останніми роками зарекомендувала себе у місті як одне із найбільш соціально відповідальних підприємств.

З ініціативи адміністрації фабрики і особисто заступника голови Наглядової ради Богдана ГАПЯКА було організовано десятки культурних, мистецьких, розважальних та благодійних проєктів. І попри війну підприємство не зупинило спонсорську та благодійну діяльність.Одним із найважливіших напрямів для соціальних ініціатив «нетканки» є спорт – як професійний так і дитячий. Напередодні і в День фізичної культури і спорту, що відзначався минулої суботи, відбулося кілька знакових для підприємства подій.

Ті, хто регулярно стежать за новинами Рівненської фабрики нетканих матеріалів, чудово знають, що ось уже впродовж п’яти останніх років фабрика є одним із основних спонсорів рівненського спідвею. І хоч через російську агресію в нинішньому році у Рівному не відбулося жодної гонки, це не завадило нашим кращим спортсменам брати участь у престижних змаганнях за кордоном. Причому не тільки дорослим, а й дітям.

Так, 6 серпня у чеському Пардубіце відбувся чемпіонат світу для юніорів до 16 років (об’єм двигуна – 125 куб. см), у якому взяли участь двоє рівнян – Михайло Тимощук та Макар Левішин. Останній є молодшим братом найкращого нинішнього рівненського гонщика Марка Левішина, який зовсім недавно успішно виступив на чемпіонаті світу серед пар, набравши 18 очок та обігнавши в очному заїзді знаменитого поляка, дворазового чемпіона світу Бартоша Змарзліка. Макар також чудово провів гонку у Пардубіце, виборовши на дебютному для себе чемпіонаті світу високе 4-е місце.

Минулого тижня наші юні таланти разом з керівником ГО «Клуб вболівальників рівненського спідвею» Сергієм Головнею, завітали на фабрику і вручили подяки підприємству з особистими автографами за підтримку у змаганнях, а також жилет, в якому наші хлопці виступали у Пардубіце.Така синергія важлива не тільки для рівненського спідвею, а й для самої «нетканки». Завдяки виступам рівненських спідвеїстів, які змагаються з лого фабрики на спортивній амуніції та техніці, вона поступово стає впізнаваною і в Європі.

Ну а вже в суботу підприємство вкотре стало спонсором дитячого футбольного турніру Veres Juniorcup, у якому змагаються діти кращих футбольних академій області. Кілька турнірів поспіль «нетканка» виставляла і власну команду – ФК «Феномен». Цього разу «феноменальні» хлопці взяли перепочинок. Та підприємство запропонувало футбольним фанам нову родзинку – розіграти у турнірі прогнозистів презентований підприємством м’яч з автографами гравців «Вереса». Аби вибороти цей чудовий приз, потрібно було вгадати рахунок матчу «Кривбас» – «Верес» (до речі, ця гра завершилася перемогою рівнян з рахунком 1:0). Найкраще із завданням впоралася юна вболівальниця Олеся Мазурець, яка й отримала м’яч від «нетканки».

Олександр СУБОТ

Богдан ГАПЯК, заступник голови Наглядової ради ПрАТ «Рівненська фабрика нетканих матеріалів» наголосив:

– Наше підприємство свідомо приділяє багато уваги розвиткові фізичної культури та спорту. Особливо дитячого. Адже це спонукає дітей до рухливого способу життя, відволікаючи їх від комп’ютерних ігор та гаджетів. Спорт допомагає загартовувати організм фізично і духовно. Зважаючи на складне геополітичне становище України, на такого агресивного сусіда, ми розуміємо, що нам потрібна здорова та міцна нація. І робимо усе можливе, аби сприяти її формуванню. Тож підтримували і надалі підтримуватимемо і спідвей, і футбол, і баскетбол і плавання й інші види спорту. А ще хочу нагадати, що поряд із нашим підприємством є новий відкритий спорткомплекс з футбольним та баскетбольним майданчиками та тренажерами. Він у абсолютно вільному доступі. Тож «нетканка» запрошує всіх охочих – і дорослих, і дітей – до занять спортом.