fbpx
невдалий початок рівнянок у Чемпіонаті України

Дві поразки підряд: невдалий початок рівнянок у Чемпіонаті України

Діліться інформацією з друзями:

З невдач стартувала жіноча команда БК «Рівне-ОШВСМ» у чемпіонаті України. Вона двічі поступилася у столиці місцевому «Київ-Баскету», який цього сезону значно посилив свій склад.

У першій зустрічі киянки захопили ініціативу вже в дебюті зустрічі і поступово нарощували перевагу. У підсумку – впевнена перемога «Київ-Баскету» – 85:49. У рівнянок найрезультативнішими стали Дарина Степанюк (12 очок) та Вікторія Шматова (11).

За схожим сценарієм розпочався і повторний поєдинок – після першої половини лідирували господарки майданчика (28:15). У третій чверті вони ще збільшили свою перевагу. І лише заключну десятихвилинку виграли рівнянки (22:12), але матч вони не врятували – 46:63. Знову найрезультативнішою стала Дарина Степанюк  – 13 очок.

28 – 29 жовтня БК «Рівне-ОШВСМ» приймає одеський «Інтерхім».

Читайте також: Майже 1,2 тис. дітей було усиновлено в Україні від лютого 2022. Рівненщина “пасе задніх”

  • На три дні Рівне стало центром народного танцю усієї України
    Цими днями Рівне приймало учасників грандіозного проєкту “Мистецька резиденція народної хореографії імені Віктора Марущака”. 14 колективів з Дніпра, Одеси, Хмельницького, Києва, Білої Церкви, Рівного і Рівненської області демонстрували свої таланти та уміння. Адже кожен з них представляє особливості народного танцю…