fbpx

БК “Рівне” у повторному матчі переміг бердянську “Чайку”

Діліться інформацією з друзями:

Цього вікенду рівненські баскетболістки провели дві гри у Бердянську з місцевою «Чайкою». Вчора, у першому матчі, перемогу здобули рівнянки. У повторній зустрічі, незважаючи на переконливу перевагу гостей, на майданчику також точилася запекла боротьба зі змінним успіхом.

Знову дебют зустрічі був за БК «Рівне» – 18:15. І знову друга чверть , виявилася за «Чайкою» – 25:20. Відпочивши, рівненські баскетболістки зуміли схилити шальки терезів на свою сторону – 21:14. Тому перед заключною чвертю лідирували вже гості – 59:54. Здавалося, нас очікувала вперта боротьба за першість. І спочатку так і було – аж до 33-ї хвилини, коли на табло висвічувалося 67:63 на користь рівнянок.

А ось надалі влучали у кошик лише наші землячки. Вже за кілька хвилин до фінального свистка стало зрозуміло, хто переможе. І в повторній зустрічі двораундового протистояння рівненських і бердянських баскетболісток успіх був на нашій стороні – 76:63.

У нас найрезультативнішою стала Вікторія Шматова – 20 очок, а ось Тетяна Гаврильчик до своїх 18-ти пунктів додала і 11 підбирань, Владислава Кіба набрала 13 очок. У господарів цього разу найрезультативнішою стала Валерія Десятник  – 20 очок.

Після бердянського турне наша команда піднялася на другу сходинку – 23 очки, випереджаючи столичне «Динамо» на одне очко. І в суботу, 29 лютого, рівнянки прийматимуть саме киянок.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»