fbpx

БК Рівне подав заявку на участь у Суперлізі

Діліться інформацією з друзями:

Баскетбольний клуб Рівне подав заявку на участь у чоловічій Суперлізі Favbet  в сезоні 2023/24. Відповідний лист на адресу ФБУ надійшов від президента рівненського клубу Сергія Ліщука.

Про це повідомляється на сайті ФБУ.

У минулому сезоні БК Рівне-ОШВСМ здобув золоті медалі у Вищій лізі і, відповідно до спортивних правил, отримав право змагатися у Суперлізі наступного сезону.

Сергій Ліщук тоді, у коментарі для прес-службі ФБУ, підкреслив великі бажання грати у Суперлізі.

БК Рівне був заснований у 2017 році і за цей час тричі ставав срібним призером Вищої ліги, а минулого сезону здобув довгоочікуване золото.

Рівненська область вже мала свого представника у Суперлізі – БК-93 Пульсар, який грав з 2000 по 2010 роки. Команда досягала п’ятого місця у чемпіонаті тричі, а також потрапляла до фіналу Кубка України у сезоні 2001/02.

Читайте також: Сергій Ліщук сам «накосячив» з НБА, але рівненська зірка українського баскетболу абсолютно про це не шкодує

  • На крадіжках викрито жителя Рівного
    Злочинну діяльність 40-річного чоловіка задокументували працівники карного розшуку Рівненського РУП. Так, дев’ятого березня зловмисник обікрав помешкання у багатоквартирному будинку на вулиці Драгоманова. Відтиснувши двері балкона на першому поверсі, проник у чуже житло та викрав звідти золоті прикраси і 4000…