fbpx
«Верес» перемагає «пивоварів» і покращує турнірне становище

«Верес» перемагає «пивоварів» і покращує турнірне становище

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» здобув переконливу перемогу у протистоянні з столичною «Оболонню» і нарешті піднімаються  на тринадцяту позицію у турнірній таблиці УПЛ.

У Рівному зустрічалися команди, які перебувають у зоні перехідних матчів і перемога у грі покращувала шанси у боротьбі за виживання.

А перед початком матчу перший символічний удар по мʼячу зробив військовий Володимир Климов – легендарний розвідник, за голову якого в 2014-му давали 100 тисяч доларів. Свою кар’єру розвідника закінчив у 2023 році після чергового поранення Після удару традиційно для рівнян Володимир отримав футболку з своїм позивним.

Господарі одразу захопили ініціативу у грі і вже на п’ятій хвилині матчу Денис Янаков заробив право на пробиття пенальті. Його з порушенням правил зупинив у своєму штрафному майданчику екс-«вересівець» Владислав Приймак. Сам Денису  чітко реалізував пенальті – 1:0.

Через десять хвилин «Верес» забив вдруге. Микола Гайдучик віддав пас на  ближню стійку, а там все той же Денис Янаков проштовхнув м’яча у ворота. 

Втім, система відеоповторів прийшла на допомогу арбітру Олександру Шандору і він скасував гол. Виявилося, що Микола Гайдучик перебував в офсайді. Втім, це на на наступальний порив рівнян не вплинуло. Вони продовжували атакувати і забили красень-гол.

Рівненський капітан Валерій Кучеров з лівого флангу виконав ідеальну передачу під удар Миколі Гайдучику і той з ходу пробив точно у «дев’ятку» – 2:0.

Гості пробували огризатися, але безрезультатно. Свій найкращий шанс вони мали вже після перерви. Після удару Ігоря Краснопіра у фантастичному стрибку наш воротар Євген Паст відбив м‘яч, а нападник «пивоварів»  дивом не влучив у ворота з декількох метрів.

Після цього настала черга рівнян не забивати. Спочатку влучив у стійку Олександр Кучеренко, а далі настала черга Євгенія Морозко, гарматний постріл якого струсонув штангу воріт «Оболоні»..

А за кілька хвилин до фінального свистка поставив крапку у протистоянні команд Яго Сікейра, який влучив у ворота киян красивим ударом з лінії штрафного майданчика. Отож, 3:0 – рівняни обходять «Оболонь» і підіймаються на тринадцяту позицію у турнірній таблиці. 

Наступний поєдинок «Верес» зіграє  15 квітня у Черкасах з ЛНЗ.

Читайте також: Рівне стало пілотним містом з впровадження Стратегії безбар’єрності