fbpx

Знову не вдалося Вересу здобути перемогу на оновленому стадіоні

Діліться інформацією з друзями:

Початок матчу між рівненським “Вересом” та харківським “Металістом” пройшов у в’язкій грі. Щоправда, особливих загроз команди не створили.

Однак ближче до середини першого тайму рівнянам вдалося перехопити ініціативу і все частіше почали створювати гольові моменти біля воріт гостей.

Спочатку Дмитро Кльоц пробивав по центру воріт  – мяч пролетів вище поперечки. Через кілька хвилин воротар “Металіста” Олександр Рибка ціною травми парирувпв удар Віталія Дахновського на кутовий.

Рибку замінив Орест Костик, а розіграш кутового удару вересівцями був настільки невдалим, що гості провели блискавичну контратаку і Маким Прядун відкрив рахунок -1:0 на 29 хвилині.

У перерві Юрій Вірт зробив кілька замін, які додали свіжості нашій команді в атаці, однак гості на останній лінії захисту діяли безпомилково.
Натомість в нападі “Металіст” діяв гостріше за рівнян. І в одній з затяжних своїх атак гості зуміли пробити захисні лави “Вереса” – на 57-ій хвилині відзначився Олександр Каплієнко.

На 62-ій хвилині у складі рівнян на поле вийшли Станіслав і Владислав Шараї. Брати-близнюки “зайняли” лівий фланг атаки, однак гостроти вони не додали, попервах. На жаль.

Проте один момент Владислав  створив, прорвавшись своїм флангом він перепасував на Гайдучика, але Микола не зумів переграти воротаря гостей.

Наприкінці тайму Вірт кинув у бій Михайла Сергійчука,  але той теж особливої гостроти не додав.
Тим не менше, рівняни продовжували шукати своє щастя біля воріт гостей. І таки знайшли його – Демченко у своєму штрафному майданчику “зупинив” Дахновського і суддя вказав на “точку” . І Дмитро Кльоц чітко реалізував пенальті  “розвівши” м’яч і вворотаря по різних кутах воріт.

На жаль, на більше Верес не спромігся. Поразка – 1:2