fbpx

Друга перемога «Вереса» вивела його у лідируючу трійку Прем’єр-ліги

Діліться інформацією з друзями:

Другий матч – і друга перемога «Вереса». Стовідсотково приємний результат рівненських футболістів, які сьогодні на ужгородському стадіоні «Авангард» грали з полтавською «Ворсклою».

Поєдинок видався непростим для рівнян, адже полтавська команда, яка виступала номінальними господарями, дуже активно розпочала гру і створила декілька гольових моментів. Однак реалізували лише один – на 21-ій хвилині гол забив Олександр Скляр.

Полтавці продовжували атакувати, а ось рівняни свого щастя шукали в контратаках. Тим не менше до перерви рахунок на табло не змінився.

Варто відзначити, що сьогодні в Ужгороді було далеко за 30 градусів тепла і, зрозуміло, в таких умовах команди не могли витримувати високий темп усі 90 хвилин ігрового часу. Полтавські футболісти  почали більше грати на утримання переможного рахунку, чим і скористалися рівняни.

Провівши ряд замін, наставник «Вереса» Юрій Вірт зумів зламати хід гри. На 80-ій хвилині Валерій Кучеров зрівняв рахунок, а вже на шостій компенсованій хвилині Михайло Шестаков зумів розчарувати полтавську команду: 2:1 на користь рівнян.Варто зазначити, що Михайло вийшов на заміну лише декілька хвилин до свого вирішального удару. Юрій Вірт знову вгадав з заміною.

Друга перемога «Вереса» вивела його у лідируючу трійку Прем’єр-ліги – у рівнян, як і в луганської «Зорі» на цей момент по шість переможних очок.