fbpx

Весняний салат з руколою: рецепт від відомого кухаря

Діліться інформацією з друзями:

З приходом довгоочікуваної весни хочеться скинути з себе все зайве та насолодитися легкістю. Почати можна з оновлення  набридлого раціону!

Пропонуємо вам цікавий рецепт приготування весняного салату від Євгена Клопотенка.

Такий хрумкий, такий соковитий, такий весняний — салат з руколою. Ще й рецепт до неможливого простий. Ну як тут можна втриматися? – написав відомий кухар в себе на каналі.

Приготуйтеся, бо різноманітність текстур та смаків змусить вас мліти від задоволення.

Річ у тім, тут дуже не звичні складники.

Інгредієнти:

  • рукола
  • яблуко
  • арахіс
  • м’ята
  • сіль,
  • спеції,
  • сік лимона

Отож візьмемо одне соковите яблучко, поллємо його соком для вираженої кислинки (і щоб не темніло), додамо до нього 50 г подрібненого хрумкого арахісу. Змішаємо їх з 120-230 г руколи та кількома гілочками подрібненої запашної м’яти. Доповнимо салат 2-3 ст.л олії та соком лимона. Сіль та спеції можна додавати до смаку

Вам захочеться відтворювати цей божественний смак знову і знову.

Читайте також: Наслідки нічної атаки на Тернопіль