З приходом довгоочікуваної весни хочеться скинути з себе все зайве та насолодитися легкістю. Почати можна з оновлення набридлого раціону!
Пропонуємо вам цікавий рецепт приготування весняного салату від Євгена Клопотенка.
Такий хрумкий, такий соковитий, такий весняний — салат з руколою. Ще й рецепт до неможливого простий. Ну як тут можна втриматися? – написав відомий кухар в себе на каналі.
Приготуйтеся, бо різноманітність текстур та смаків змусить вас мліти від задоволення.
Річ у тім, тут дуже не звичні складники.
Інгредієнти:
- рукола
- яблуко
- арахіс
- м’ята
- сіль,
- спеції,
- сік лимона
Отож візьмемо одне соковите яблучко, поллємо його соком для вираженої кислинки (і щоб не темніло), додамо до нього 50 г подрібненого хрумкого арахісу. Змішаємо їх з 120-230 г руколи та кількома гілочками подрібненої запашної м’яти. Доповнимо салат 2-3 ст.л олії та соком лимона. Сіль та спеції можна додавати до смаку
Вам захочеться відтворювати цей божественний смак знову і знову.
Читайте також: Наслідки нічної атаки на Тернопіль

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
