fbpx

За народним календарем цей день вважається серединою літа

Діліться інформацією з друзями:

У понеділок, 26 липня перша половина дня в Рівному буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів.

Температура повітря: вночі +17  +22°С, удень +24…+27°С. Вітер південно-східний, 2-5м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.17, зайде о 20.51. 16-й день місячного календаря (Місяць у Водолії, третя фаза, зах. 7.38; сх. 22.35).

Є привід: День парашутиста.

Мудрі кажуть: «Людям легше тримати на язиці палаюче вугілля, ніж таємницю».

Сократ

Не забудьте привітати: Гаврила, Степана, Юліана.

Астролог радить: Може загостритися відчуття самотності, невдоволення світом. Не приймайте подарунків від недоброзичливців і будьте пильні щодо малоприємних людей. Сьогодні існує ймовірність потрапити в «повітряний замок» на шляху до вдосконалення.

День для здоров’я: Вразлива селезінка, загострюються захворювання крові. Не рекомендуються операції. День хороший для приготування трав’яних настоїв і відварів. Корисні фізичні вправи, прогулянки на свіжому повітрі. Зберігайте внутрішній спокій, уникайте стресів.

Усміхніться: «Казка про Золотого півника» О.С. Пушкіна внесена у перелік екcтрeмістcької літератури, бо містить опис успішного замаху на життя глави держави за допомогою безпілотника.

 за останні 130 років 26 липня:

МАКС: 32.5° (1972)
МІН: 6.4° (1990)

Народний прогноз погоди

26 липня відзначається собор Архангела Гавриїла. За народним календарем цей день вважається серединою літа. Якщо 26 липня сухо, то осінь буде довга, тепла і суха. Наші пращури в цей день спостерігали за ластівками: якщо вони низько літають, осінь буде довга. З цього часу у деяких місцях граки починають збиратись у перші осінні зграї.