fbpx

З цього дня починається спад літа

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 27 липня в Рівному протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ із грозою йтиме вночі, але ще до приходу ранку закінчиться. У другій половині дня він відновиться, а ввечері йому на зміну прийде дощ.

Температура повітря: вночі +18  +20°С, удень +22…+29°С. Вітер південий, 2-5м/с.

Град, діаметром 6-19 мм, гроза

Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

Сьогодні: Сонце зійде о 05.19, зайде о 20.50. 17-й день місячного календаря (Місяць у Водолії, третя фаза, зах. 8.56; сх. 22.53).

Мудрі кажуть: «Знаєте, де знаходиться пекло? Воно у вашій голові».

Soul Eater

Не забудьте привітати: Степана.

Астролог радить: День радості, любові, творчості, набуття внутрішньої свободи. Розслабтеся й спостерігайте за тим, що відбувається довкола. Старайтеся критично ставитися до нового, розрізняти користь для вас і реалізацію чужих інтересів.

День для здоров’я: По можливості відмовтеся від ліків. Уразливі нирки, шкіра, нервова й ендокринна системи, очі. Не рекомендуються операції, голковколювання. Не слід перевтомлюватися. Сприятливий день для голодування, очищення кишківника, відвідування сауни, омолоджувальних процедур.

Усміхніться: Моня, відвідуючи Додика перед операцією, радить. Моня: «Слухай сюди: санітаркам по $ 10, хірургу – $ 200, анестезіологу – $ 300». Додик: «Я дико вражений. Анестезіологу – $ 300? Тільки за заснути?!». Моня: «Заснути можна і за $ 10. Решта – за прокинутись!»

 за останні 130 років 27 липня:

МАКС: 31.5° (1972)
МІН: 8.2° (1958)

Народний прогноз погоди

 27 липня вшановується пам’ять преподобного Стефана Махрищського, чудотворця. З цього дня починається спад літа, який продовжиться до 26 серпня. У цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.