fbpx

Віталій Коваль звернувся до МОЗ щодо надання ліцензії на використання медичного кисню «Рівнеазот»

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки й оборони України Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України. Про це повідомляє РОДА.

Під час наради голова Рівненської ОДА звернувся до МОЗ щодо надання ліцензії на використання медичного кисню «Рівнеазот». Максим Степанов відзначив, що після отримання відповідного звернення від підприємства Міністерство охорони здоров’я проведе необхідні процедури за два дні. Прем’єр-міністр закликав голів обласних державних адміністрацій шукати найпростіші способи для постачання кисню до точок підключення, щоб якнайшвидше підключити ліжка без проведення будівельних робіт.

Нагадаємо, сьогодні голова Рівненської ОДА Віталій Коваль доручив керівникам районів скласти чіткі графіки почергового введення додаткових ліжок з киснем. Також в області готуються до розгортання спеціальних локацій для прийому пацієнтів з коронавірусною інфекцією.