fbpx

В цей день рідко буває тепло

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 6 жовтня протягом усього дня в Рівному буде триматися хмарна погода. Нічний дощ до ранку стихне. Удень та ввечері він йтиме знову з більшою силою.

Температура повітря: вночі +16… +17°С, удень +19… +13°С. Вітер південний, 2-5м/с.

за останні 130 років 6 жовтня:

 МАКС: 26.2° (1966)
МІН: -4.1° (1959)

Сьогодні: Сонце зійде о 07.06, зайде о 18.25. 18-й день місячного календаря (Місяць у Тельці, третя фаза, зах. 11.35; сх. 20.31).

Є привід: Всесвітній день охорони місць проживання.

Мудрі кажуть: «Часом наше власне світло гасне, а потім знову займається від іскри іншої людини. У кожного з нас є підстави думати з глибокою вдячністю про тих, хто розпалив полум’я всередині нас». Альберт Швейцер

Не забудьте привітати: Андрія, Антона, Артура, Івана, Інокентія, Петра.

Астролог радить: День взаємодії матеріального і духовного. Він втілює прагнення любові та благодаті. День буде вдалим, якщо ви будете уважними до себе та інших. Сьогодні раптом можете збагнути, яка доля для вас призначена. Не бійтеся цього і не піддавайтесь імпульсам чи провокаціям, прагніть своєї цілі, і все у вас складеться.

День для здоров’я: Необхідно розслабитися і відпочити. Чудовий день для голодування, водолікування, масажу. Вразливі нирки, спина, шкіра. Рекомендується дієта, очищення кишківника, лазня.

Усміхніться: Онук сьогодні знайшов точне формулювання такого явища, як “лінь”, сказавши, що лінь – це звичка відпочивати до того, як ти втомишся.

Народний прогноз погоди

 6 жовтня вважається днем Зачаття Пророка, Предтечі й Хрестителя Господнього Іоанна та вшановується пам’ять святого Інокентія, митрополита Московського. Інколи цього дня буває тепло, але досить рідко. Прийдешню зиму визначали так: якщо тхори і куниці до запланованого часу змінюють літнє хутро на зимове, то зима буде ранньою.