fbpx

Уболівальники БК “Рівне” зможуть завтра потримати в руках Кубок України

Діліться інформацією з друзями:

Головний трофей, а також нагороди, Кубку України з баскетболу серед жінок презентують уболівальникам напередодні «Фіналу чотирьох». Уболівальники БК “Рівне” зможуть завтра потримати в руках Кубок України раніше ніж майбутні володарі трофею. А, можливо, це буде хорошим знаком – Кубок України залишиться у Рівному.

Баскетбольний клуб «Рівне» запрошує любителів баскетболу та уболівальників клубу у п’ятницю 31 січня на 13:00 на третій поверх ТРЦ «Злата Плаза», аби побачити, доторкнутися та сфотографуватися у спеціальній фотозоні з трофеями. Зазначимо, що сам Кубок не є типовим, а унікальним, адже щороку його спеціально виготовляють під ці змагання з новим дизайном. Тож, це буде насправді перша поява трофею назагал.

Крім того, там можна буде поспілкуватися з Президентом БК «Рівне» Сергієм Ліщуком, головним тренером жіночої команди Валерієм Жартуном, а також гравчинями клубу, більшість з яких вперше гратимуть у фінальній частині Кубку України.

Нагадаємо, що вже цими вихідними у Рівному, Головна баскетбольна подія року для нашого міста – «Фінал чотирьох» Кубку України вперше в історії відбудеться у Рівному, так само вперше туди пробилася жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне».

Усі матчі відбудуться в Спорткомплексі ДЮСШ №4, у суботу 1 лютого команди зіграють два півфінали. О 14:30 на майданчик вийдуть «Київ-Баскет» та «Чайка ДЮСШ», а о 18:00 БК «Рівне» зіграє з «НУБІП України». У неділю, 2 лютого о 14:00 переможці півфіналів зіграють головний матч турніру – ФІНАЛ, в якому і визначиться володар Кубку України.

Зазначимо, що квитки продаються не на кожен матч, а на ігровий день, тобто, у суботу, за одним квитком можна буде відвідати відразу два півфінали. Наразі квитки на матчі можна придбати лише через інтернет, за цим посиланням: ? https://rv.kontramarka.ua/uk/sport ? безпосередньо в касі Спорткомплексу квитки реалізовуватимуться з 13:00 суботи 1 лютого. Рекомендуємо уболівальникам не зволікати, адже ажіотаж навколо квитків на «Головну баскетбольну подію року в нашому місті» чималий. Вже майже повністю розкуплені квитки на центральні трибуни на обидва ігрові дні.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»