fbpx

У центрі Рівного хочуть влаштувати масову медитацію

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 30 серпня з 13 до 17 години у місті Рівному, на Майдані Незалежності відбудеться ознайомлення з найпоширенішою у світі оздоровчою системою — практикою Фалуньгун (Фалунь Дафа) — яка містить п’ять комплексів плавних медитативних вправ — сприяє підвищенню духовності та оздоровленню організму.

Медитація – це універсальний спосіб для очищення свідомості від негативнихдумок та налаштування на позитивний лад. За допомогою медитації можна посилити здатність до концентрації уваги, зняти напругу й полегшити перебіг хронічних захворювань, що підтверджено медичними дослідженнями.

Оздоровча практика Фалуньгун і її засновник, Майстер Лі Хунчжи, дістали широку підтримку від урядів та організацій різних країн. Про це свідчать близько 4000 нагород за особливий внесок у покращення фізичного та морального стану суспільства. Нині практикою Фалуньгун займаються люди різного віку, соціального статусу й віросповідання у понад 100 країнах світу, зокрема й в Україні.

Охочі можуть також скористатися послугами безкоштовного вебінару — онлайн-навчання медитації та оздоровчим вправам https://www.facebook.com/faluninfoua/

Джерело: fofg.in.ua

 

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе наш Telegram