fbpx

У Рівному школярі страждають через закриті ворота у школі

Діліться інформацією з друзями:

Територія 24 школи практично не огороджена. У результаті там відпочивають мешканці міста: гуляють з дітьми, деякі можуть розпивати алкоголь, а ще певна частина мешканців обрали стадіон школи місцем вигулу собак.

Восени навчальний заклад почав огороджувати свою територію, зокрема встановили ворота зі сторони вулиці Гайдамацької, 10/12 . Такі кроки не завадили доступу на територію школи стороніх людей, а навпаки принесли незручності вихованцям школи, адже закрили один з проходів, яким діти швидко і безпечно діставалися на уроки.

Цю тему у соціальній мережі підняв житель вулиці Гайдамацької, діти якого наймовірніше є школярами цієї ЗОШ  Alex FreeMan.

Гайдамацька, 24 школа. Не розумію, чому закрили проїзд та прохід дітей із сторони будинку 10/12, у той час коли зі сторони будинків 13, 13а, та будинків МЖК, все відкрито, навіть парканів немає. Більше проблем школа не має, окрім проходу, через який діти роками ходили щоб потрапити у школу. Ок, добре!! Ще і головні ворота закривають!! Головні ворота закриті, діти мусять через вузьку відкриту хвіртку потрапляти на територію закладу”

Чоловік наголошує, що такі міри у школі прийняли, аби автівки не заїзджали на шкільне подвір’я. 

“Сторож мотивує тим щоб не заїжали приватні автівки на територію. Так поставте знак “цеглину” і регулярно дзвоніть у 102, за тиждень другий не буде ніхто заїжати. Керівництво школи, ви бачили як проходять діти минаючи десятки автомобілів які одночасно заїжають і відїжають від воріт школи, тим більше ще коли ожеледь! Там діти падають. Добре що поки без наслідків. Чи ви думаєте просто про власну відповідальність! ? Головне щоб не було несчасного випадку, то хоч би не на території школи, лише це керується керівництво школи?. Відкрийте той прохід із сторони будинку 10/12, або відкривайте як мінімум головні ворота”, — наголошує рівнянин.

Ось, які коментарі від інших користувачів під постом

Мар’яна Панчук

Також не бачу логіки, зі сторони мжк і Чайки всі проходи відкриті, собак як вигулювали так і вигулюють, нащо тоді було закривати вхід для дітей зі сторони будинку 10/12?для кого вони зробили краще? для дітей, які тепер щоб потрапити у школу йдуть по дорозі, де шалений рух вранці , або перелазать через паркан і травмуються?За це нести відповідальності ніхто не хоче!
Зверталась до керівництва школи,так як деякі діти перелазать верхом і травмуються,але на це їм всерівно! Мало того, вранці там такий рух автомобілів, що діти можуть бути під колесами, так як мають йти по дорозі. це жах.

Dashevskyy Yuriy

Мар’яна Панчук з собаками там взагалі …. А ще таблички повісили, що заборонено. Насправді ж ступити часом немає куди, усе в собачому лайні, особливо зі сторони стадіону, де турніки. Там просто сотні тих “мін”. Влітку воно ще й висихає все і з пилюкою

всі тим дихають.
ПС. Нічого не маю проти собак, навпаки. Але ж прибирати потрібно за своїми тваринкаии, і територія дещо не та.
Точно. Там завжди купа авто , ні припаркуватися, ні роз’їхались, зранку або після уроків. І діти між тими машинами як у лабіринті маневрують. Але коли хтось (чи щось) мабуть важливе приїжджає – ворота відкривають, автівку запускають і так само у зворотньому напрямку.