fbpx

У Рівному більше не буде велопатрульних

Діліться інформацією з друзями:

Вчора 11 поліцейських допрацювали свою останню зміну в цьому році. На зимовий період велопатрульні повертаються до складу автопатрулів, до відкриття наступного сезону велопатрулювання.  Про це повідомляють на офіційній сторінці у  Патрульної поліції Рівненської області.

Велопатрульні несли службу в Рівному з 31 травня по 30 жовтня. Протягом цього періоду велоінспектори слідкували за тим, аби містяни не порушували правила дорожнього руху. На двоколісних поліцейські патрулювали у парках та скверах, зокрема в парку ім. Т.Г Шевченка, Лебединці та у місцях масового скупчення людей.

За час роботи охоронці порядку опрацювали 577 викликів громадян, склали 3529 адміністративних матеріалів: 2426 по лінії охорони громадського порядку та 1103 за порушення правил дорожнього руху. Розкрили 9 злочинів та 5 разів надавали домедичну допомогу.

Велопатрульні допомагали виявляти загублені речі, охороняли громадський порядок під час урочистих заходів у місті, затримували злочинців, знаходили людей похилого віку, котрі загубилися та проводили численні бесіди з громадянами, щодо заборони куріння та розпивання алкоголю у громадських місцях. Також виявляли факти незаконного розповсюдження наркотичних речовин.