fbpx

Сьогодні рівнянам прогнозують дрібний дощ

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 19 травня у  Рівному  сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Дрібний дощ, який йтиме майже весь день, припиниться ввечері.

Температура повітря вночі +7… -+8°С, удень -+10…+11°С.

Вітер з південного зміниться на південно-західний, 2 -4 м/с

За останні 130 років 19 травня:

 МАКС: 29.5° (1994)

МІН: 1.0° (1952)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.05, зайде о 20.46. 26-й день місячного календаря (Місяць у Рибі, четверта фаза, зах. 17.06; сх. 4.11).

Є привід: День боротьби з гепатитом.

Мудрі кажуть: «Тих не чипають, хто страждає й плаче. Ні заздрощів до них, ні грубих слів. Якщо ж вам усміхається удача, не житиме й дня без ворогів!» В. Іващенко.

Не забудьте привітати: Данила. Дениса. Гаврила.

Астролог радить: Бережіть життєву енергію, уникайте конфліктів. Сьогодні не варто братися за нові справи, бо будь-які починання принесуть лише втрати і збитки. Краще знайдіть час для духовного розвитку, помоліться, почитайте літературу.

День для здоров’я: Захисні функції організму ослаблені, тому постарайтеся не перевтомлюватися, не нервувати. Недуги, що сьогодні починаються, можуть бути серйозними. Побережіть ноги і стегна, бо вони найбільш вразливі. Рекомендується лікування шкіри.

Усміхніться: Збираюся на дівич-вечір, зачесалася, нафарбувалася, одяглася. Питаю чоловіка: – Ну, як я виглядаю? – Ти виглядаєш так, що зараз вдома залишишся!

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять праведного Іова Багатостраждального і мученика Дионісія. “На Денисів день велика роса – огіркам великий рід”. Рясна роса вказувала не лише на урожай огірків, але й на хорошу погоду, а відсутність роси передвіщає дощ.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»