fbpx

Рівняни гідно виступили на Всеукраїнській спартакіаді «Повір у себе»

Діліться інформацією з друзями:

З 10 по 13 червня 2021 року в Одесі відбулися фінальні змагання ХХVІІІ Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з тенісу настільного серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, порушеннями слуху та розумового і фізичного розвитку.

Змагання проводились серед юнаків та дівчат у двох вікових групах: старша 2006 – 2007 рр.н., молодша 2008 – 2010 рр.н.

Участь у даних змаганнях взяло понад 40 спортсменів з різних областей України, зокрема: Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської та Чернігівської.

Бронзовою призеркою змагань у старшій віковій групі стала Юлія Михальчук. Також у даних змаганнях брав участь Юрій Гайдук, який посів 7 місце. Спортсмени є вихованцями комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради та учнями комунального закладу «Клеванська спеціальна школа № 2 І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

Читайте також:

У змаганнях серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату в молодшій віковій групі представник Рівненської області, вихованець комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради, Давид Логінов посів 4 місце.

Підготовку спортсменів до даних змагань здійснювали тренери-викладачі Діана Стасюк та Павло Яровий.