fbpx

Рівненський інститут права підсумовує рік

Діліться інформацією з друзями:

У РІ КУП НАНУ відбулись урочисті збори за підсумками роботи в 2020 році та з нагоди 25-річчя КУП НАНУ
23 грудня 2020 року колектив Рівненського інституту Київського університету права НАН України зібрався в конференц – залі для підведення підсумків виконаної роботи. Директор інституту В.Л.Якимчук наголосив, що завдання, які ставилися перед колективом та студентами, в своїй більшості досягнуті, незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію. Він подякував колективу за напружену працю, за довіру, за турботу і підтримку, за спільно пережиті здобутки та негаразди такого насиченого 2020 – го року.
Директор також доповів про візит нашої делегації до Київського університету права НАН України на святкування 25-річчя його діяльності, де також серед запрошених були високопоставлені гості, народні депутати, представники Кабінету Міністрів України, Національної академії наук України, Міністерства освіти і науки України, провідні науковці, судді, представники дипломатичних місій та міжнародних організацій, Почесні доктори Київського університету права НАН України.
З нагоди свята ректор КУП НАН України професор Ю.Л. Бошицький відзначив співробітників Почесними грамотами та срібними медалями за плідну працю, наполегливість, відданість та вагомий особистий внесок в розбудову Київського університету права, а Володимир Леонович безпосередньо провів нагородження.
Наостанок директор побажав всім присутнім, аби наступний рік виправдав світлі надії та найдобріші прагнення, подарував оптимізм для втілення успішних проектів у сфері освіти та науки, а в кожній домівці панували гармонія, мир, удача й любов.