fbpx

Осінь буде такою, як два останніх дня липня

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 30 липня весь день в Рівному буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкриється хмарами. Без опадів.

Температура повітря: вночі +16  +20°С, удень +25…+29°С. Вітер західний, 1-4 м/с.

 за останні 130 років 30 липня:

МАКС: 34.0° (2005)
МІН: 7.0° (1987)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.23, зайде о 20.45. 20-й день місячного календаря (Місяць у Рибах, третя фаза, зах. 12.31; сх. 23.39).

Є привід: Міжнародний день дружби. День системного адміністратора.

Мудрі кажуть: «Чоловік з дружиною повинні бути подібні руці і очам: коли руці боляче – очі плачуть, а коли очі плачуть – руки витирають сльози».

Японське прислів’я

Не забудьте привітати: Леоніда, Маргариту, Марину.

Астролог радить: День звільнення від душевного тягаря, подолання сумнівів. Його енергетика дозволяє плідно працювати на будь-якому поприщі. Плануйте і виконуйте, ставте нові завдання. Думайте тільки позитивно, стежте за тим, що кажете. Сьогодні слово гори перевертає.

День для здоров’я: Хоча в цей день здоров’я достатньо, все одно будьте помірковані в усьому. Уникайте емоційної втоми, конфліктів, суперечок. Сьогодні вразливі очі, нервова система, шлунок. Відмовтеся від алкоголю і м’яса.

Усміхніться: Жіноча сутність: «Я не завжди знаю, про що говорю, але завжди знаю, що права!»

Народний прогноз погоди

30 липня відзначається день пам’яті великомучениці Марини (Маргарити). У цей час можна спостерігати зорі з пазорями (голубими спалахами блискавиць). Як правило, липень відходить з грозами. Не даремно у ці дні спостерігали за погодою: за народною прикметою, осінь буде такою, як два останніх дня липня.