fbpx

Майстер-клас для майбутніх кондитерів – візитка нової співпраці

Діліться інформацією з друзями:

Навчання слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  за професією «Кондитер» триває 6,5 місяця та передбачає насичені практичні заняття.

Особливо майбутні кондитери радіють зустрічам із професіоналами, екскурсіям, активно долучаються до майстер-класів, здобувають цінні навички та новий досвід, відкривають у собі творчий потенціал.

Як поділилася майстер виробничого навчання Світлана Рибачок, освітній заклад розпочав нову співпрацю із рівненською кав’ярнею грузинської кухні. Слухачів запросили на професійний майстер – клас із приготування національної страви – хачапурі по-аджарськи.

Заступниця директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Руслана Бодренко відмітила, що це вагоме досягнення та чудова перспектива у підготовці кваліфікованих робітників ресторанного господарства.

Взаємодія освітнього закладу із роботодавцями цінна багатьма аспектами – від формування державних стандартів, вдосконалення навчальних програм, виробничого навчання і практики безробітних – до їх працевлаштування.

Нова співпраця – це нові можливості для випускників, гарантована підготовка кваліфікованих кадрів на вимогу роботодавця.

Майстер виробничого навчання Рівненського центру ПТО ДСЗ Світлана Клімчук додала, що для професійного зростання вкрай важливо здобувати якомога більше навичок, знатися на багатьох кухнях. І тоді підготовлений робітник впевнено складе конкуренцію на ринку праці!