fbpx

Олімпійське літо проходить над річкою Горинь

Діліться інформацією з друзями:

В смт Степань, що на Рівненщині, на березі мальовничої річки Горинь знаходиться однойменний санаторно-оздоровчий заклад.

У Рівненській області  він є одним з популярних завдяки своїм лікувальним торф’яним грязям та мінеральним водам. Але, звісно, відпочиваючим тут дітям окрім оздоровлення потрібне ще й активне дозвілля.

Допомагає санаторію в організації такого дозвілля комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області, вони щороку проводять тут різноманітні спортивно масові заходи.

  Цього разу це були спортивні змагання під назвою «Олімпійське літо». Напередодні вихователі разом з дітьми сформували максимально рівносильні колективи та обрали назви. До їхнього складу завжди входять більшість тутешніх відпочиваючих. Сьогодні на дітей чекала програма з 5 естафет. Цього разу за нагороди боролися чотири колективи.  У загальному підсумку перемогла команда «Сокіл». Вони не лише демонстрували дуже хороші результати в кожній естафеті, а й робили це майже без порушень правил, що вберегло їх від великої кількості штрафних секунд.

«Олімпійське літо» і надалі продовжуватиме відвідувати дитячі санаторно-оздоровчі комплекси Рівненщини. Таким чином, дітлахи зможуть повною мірою долучитися до активного дозвілля у канікулярний період та насолодитися миттєвостями спортивного суперництва.

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”