fbpx
Замочені горіхи

Як і для чого споживати замочені горіхи

Діліться інформацією з друзями:

Замочені горіхи у воді, оживають і приносять набагато більше користі.

У замочених у воді горіхах ще більше корисних речовин, вони приємні на смак, легше переварюються і краще засвоюються організмом. В сухих горіхах містяться інгібітори ферментів — спеціальні речовини, які уповільнюють процес перетравлення.В «сплячому» стані ці інгібітори не дають горіху прорости, зберігаючи його у незмінному стані до потрапляння у вологе середовище. Саме у воді відбувається важливий процес активізації, після якого всі корисні речовини «прокидаються» і активно засвоюються в організмі. Горіхи мають інструкцію із застосування

Скільки потрібно замочувати різні горіхи:

  • Грецькі горіхи – 8 годин.
  • Мигдаль – 12 годин.
  • Φундук – 8 годин.
  • Кедрові горіхи – 8 годин.
  • Μакадамія – 4 години.
  • Кешью – 6 годин.

Важливо: чим твердіший горіх, тим довше потрібно його вимочувати. Отримуйте від їжі максимальну користь!

Читайте також: Сумну звістку з Донеччини отримали ще дві родини захисників з Рівного…