Якщо ви любите бутерброди, то приготуйте їх, обираючи найкорисніші інгредієнти. Про ідеальний і корисний бутерброд розповіла на своїй сторінці в соцмережі відома дієтологиня Світлана Фус.
Хліб для бутерброду повинен бути з цільнозернового борошна.
Додаємо важливий компонент – м’ясо, рибу або птицю. Дієтолог рекомендує відварити їх, приготувати на пару або запекти.
Не варто додавати ніяких соусів і майонезу. “Спеціальні” соуси дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, то використовуйте змішане з зеленню авокадо або трохи гірчиці.
Не забувайте про зелень і овочі – чим більше, тим краще. Вони збільшать об’єм і краще наситять.
Для смаку можна покласти пряної зелені. Але без фанатизму.
– У такому вигляді поживний бутерброд може бути варіантом корисного перекусу. Але не рекомендую їсти бутерброди на ніч, – зазначила Світлана Фус.