fbpx

Відома дієтологиня назвала складові ідеального бутерброду

Діліться інформацією з друзями:

Якщо ви любите бутерброди, то приготуйте їх, обираючи найкорисніші інгредієнти. Про ідеальний і корисний бутерброд розповіла на своїй сторінці в соцмережі відома дієтологиня Світлана Фус.

Хліб для бутерброду повинен бути з цільнозернового борошна.

Додаємо важливий компонент – м’ясо, рибу або птицю. Дієтолог рекомендує відварити їх, приготувати на пару або запекти.

Не варто додавати ніяких соусів і майонезу. “Спеціальні” соуси дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, то використовуйте змішане з зеленню авокадо або трохи гірчиці.

Не забувайте про зелень і овочі – чим більше, тим краще. Вони збільшать об’єм і краще наситять.

Для смаку можна покласти пряної зелені. Але без фанатизму.

– У такому вигляді поживний бутерброд може бути варіантом корисного перекусу. Але не рекомендую їсти бутерброди на ніч, – зазначила Світлана Фус.