fbpx

Маринуємо цибулю без оцту і лимонного соку

Діліться інформацією з друзями:

Через те, що свіжий овоч занадто виділятиметься на тлі інших продуктів при приготуванні домашніх гамбургерів або салатів, пропонуємо замаринувати цибулю цікавим способом.

Потрібно: велика цибулина; приблизно половина склянки хорошої рослинної нерафінованої олії без особливого запаху та гіркого присмаку; маленька ложка пряної солі зі спеціями.

Приготування страви є дуже простим та звичним. Цибулю краще подрібнити на гарні кільця. У мисці для маринування з’єднуємо олію з пряною сіллю. Відмінними варіантами стануть сванська або адигейська сіль.

Переконайтеся, що сіль добре розчинилася в олії, а залишилися лише частинки спецій. Закладаємо цибулю, розташовуючи її так, щоб вона повністю була покритою маринадом. Ставимо на кілька годин у холодильник. Споживаємо із апетитом у стравах, які намірилися приготувати.

Галина ГАЙДАЙ