Через те, що свіжий овоч занадто виділятиметься на тлі інших продуктів при приготуванні домашніх гамбургерів або салатів, пропонуємо замаринувати цибулю цікавим способом.
Потрібно: велика цибулина; приблизно половина склянки хорошої рослинної нерафінованої олії без особливого запаху та гіркого присмаку; маленька ложка пряної солі зі спеціями.
Приготування страви є дуже простим та звичним. Цибулю краще подрібнити на гарні кільця. У мисці для маринування з’єднуємо олію з пряною сіллю. Відмінними варіантами стануть сванська або адигейська сіль.
Переконайтеся, що сіль добре розчинилася в олії, а залишилися лише частинки спецій. Закладаємо цибулю, розташовуючи її так, щоб вона повністю була покритою маринадом. Ставимо на кілька годин у холодильник. Споживаємо із апетитом у стравах, які намірилися приготувати.
Галина ГАЙДАЙ

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
