fbpx

Події у Брянській області росії. Що відомо

Діліться інформацією з друзями:

У четвер , 2 березня, російські ЗМІ та ФСБ заявили про атаку української диверсійної групи на села Сушани та Любечане. Там нібито відбувся бій.

Є повідомлення про загиблих і поранених, але їхні дані суттєво різняться в цифрах. Повідомлення про захоплення заручників місцева влада не підтвердила. 

У Держприкордонслужбі України, командуванні “Північ” і в Офісі президента назвали це провокацією. У Генштабі наголосили, що ЗСУ ведуть бойові дії виключно на території України. Водночас представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов підкреслив, що дані про бої в Брянській області росії – це продовження трансформації рф, її очищення та звільнення від диктатури володимира путіна.

“Можливо, росіяни починають прокидатись, усвідомлювати щось і робити якісь конкретні заходи”, – сказав Юсов.

Відповідальність за інцидент взяв на себе “Русский Добровольческий Корпус”. “РДК” заявив, що не “українська ДРГ”, а його воїни зайшли на територію рф 2 березня, щоб показати, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом путіна.

У кремлі назвали це терористичним актом. російські ЗМІ пишуть, що бійці “РДК” вже залишили села. А в коментарі путіна шкільний автобус якось перетворився на цивільну “ніву”.

Читайте також: На антиукраїнській діяльності у Рівному викрито посадовицю одного з регіональних органів СБУ