fbpx

Англійські футболісти візьмуть із Катару бездомного кота

Діліться інформацією з друзями:

Гравці збірної Англії заберуть кота з Катару після вильоту команди з чемпіонату світу з футболу у Катарі, повідомляє The Guardian.

Захисники “Манчестер Сіті” Джон Стоунз та Кайл Вокер подружилися з бездомним смугастим котом, якого зустріли на базі збірної у місті Аль-Вакра.

Стоунз назвав звіра Дейвом, а Вокер пообіцяв забрати його до Англії, якщо команда виграє чемпіонат світу. Попри “виліт” від Франції у чвертьфіналі, англійці вирішили забрати тварину із собою.

Кота доставили до місцевої ветеринарної клініки, щоб зробити необхідні аналізи та щеплення. Дейв проведе чотири місяці в карантині, а потім його, ймовірно, буде відправлено до “Ман Сіті” або перейде на особисте піклування Стоунза або Уокера.

«Вони ще не визначилися, у кого він є, але він повертається», — сказала жінка, якій доручили доставити Дейва до ветеринара в неділю, у відео, опублікованому Річем Маккарті в Twitter .

“Він наш зі Стоунзі прийомиш. Деяким кіт не подобається, але я його люблю”, – сказав Уокер.

Кайл розповів, що Дейв побився з іншим котом напередодні матчу англійців із французами, але зараз із ним усе гаразд.

Під час ЧС-2022 вірусним стало відео з котом із пресконференції збірної Бразилії. Тварина застрибнула на стіл поруч із Вінісіусом Жуніором перед чвертьфіналом із Хорватією, і пресаташе команди грубо скинув кота на підлогу. Бразильці потім поступилися хорватам у серії пенальті та залишили турнір.

Читайте такожЕнергоблок АЕС підключений до енергосистеми України