fbpx

В росії, після оголошення мобілізації, почастішали підпали військкоматів

Діліться інформацією з друзями:

В росії почастішали підпали військкоматів та призовних пунктів. Вчора палав призовний пункт в Нижньому Новгороді, а сьогодні вже є інформація про три міста де підпалили військкомати. 

Про це йдеться в Телеграмі Роспартизан.

Російські партизани, як вони себе називають, пропонують інструкцію по підготовці нападу на військкомати:

Займіться підготовкою атаки на військкомат. Натовп народу, який там ошивається зараз – прикриття для розвідки. Ідеально – якщо ви не призовник, а мама/сестра/бабуся/дочка/подруга призовника і у вас немає військово-облікової спеціальності, щоби саму не загребли. Прийшли за інформацією про умови служби та АГС, ходіть по приміщенню військкомату де можна, вдаєте, що читаєте оголошення на стінах. Насправді, ви вивчаєте будівлю військкомату та прилеглу територію, готуєте атаку. Зібрану інформацію або використовуйте для атаки, або передайте довіреному партизану.

Немає військкомату – немає могилізації – зазначається в інформації.

Нижній Новгород. Партизани підпалюють призовний пункт

Вчора ввечері до одного з кабінетів військкомату Ленінського та Канавінського районів кинули коктейль Молотова. Пожежа встигла охопити частину приміщення, перш ніж її загасили. Партизан на волі. 

Пітер. Партизани підпалили військкомат Ломоносівського району

Коктейль Молотова полетів у приміщення прямо поруч із вивіскою відомства. Будівля на Іликівському проспекті швидко спалахнула. Вогонь встиг охопити все приміщення, доки не приїхали пожежники. 

Оренбурзька область. Ще один військкомат горів уночі

У місті Гай партизани підпалили будівлю військкомату, розташованого на центральній вулиці. Вже півдня вулиця перекрита, через слідчі дії поліції. Коктейль Молотова приніс рятівний вогонь до одного з приміщень, але на жаль, будівля не згоріла. Натомість партизан на волі! 

Забайкалля. Атака на військкомат

Партизан уночі кинув коктейль Молотова до будівлі військкомату у селі Кира у Забайкаллі. За даними джерела, горюча рідина розлилася на документи в одному з кабінетів, розбивши скло. Але на жаль, пожежі не сталося, на нашу думку, причиною є: або недостатньо щільно закріплена ганчірка в шийці пляшки, яка відлетіла під час кидка, або партизан кинув коктейль, не давши ґноту добре розгорітися (зазвичай секунди 3-4), і він згас при кидку. Натомість партизан на волі, навчатиметься на своїх помилках.