fbpx

Захисники України відбили атаки окупантів на кількох напрямках

Діліться інформацією з друзями:

Сили оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Лиман Перший Харківської області, Стельмахівка, Новоселівське, Площанка, Червонопопівка на Луганщині та Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Північне, Красногорівка, Веселе і Мар’їнка Донецької області.

Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на ранок 25 грудня.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка без суттєвих змін, ворог зберігає військову присутність, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Російські окупанти продовжують посилювати режимно-адміністративні заходи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. У Василівці окупанти ввели комендантську годину в період з 28 грудня цього року по 04 січня 2023. Працівникам екстрених служб видаються спеціальні перепустки, а іншим місцевим жителям заборонено залишати житло та переміщуватися по населеному пункту.

Наша авіація протягом минулої доби завдала чотири удари по районах зосередження загарбників.

Підрозділи ж ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили чотири пункти управління, три райони зосередження живої сили ворога, ЗРК С-300 та ще три важливі об’єкти.

Читайте також: Кардіолог з Рівного стажувалася в Краківському госпіталі