fbpx

Зеленський пообіцяв потужну відповідь у разі атак росії на українські міста в День Незалежності

Діліться інформацією з друзями:

Володимир Зеленський пообіцяв російській армії «потужну відповідь», якщо вона посилить обстріли 23-24 серпня та вдарить по Києву чи іншим містам. Він зазначив, що загроза є — але вона існує постійно з початку вторгнення.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав на спільній пресконференції із президентом Польщі Анджеєм Дудою.

«Що буде робити Україна, якщо будуть бити по Києву? Те саме, що зараз. Для мене, як для президента, упевнений, як для кожного українця, Київ, Чернігів, Донбас – усе це однакове. Там усі наші українці живуть. У Харкові, Запоріжжі. Відповідь така сама буде і в цих містах. Будуть бити нас – будуть отримувати відповідь, потужну відповідь. Хочу сказати, що з кожним днем, думаю, ви це бачите в інформаційному просторі, з кожним днем ця відповідь буде наростати. Буде все сильніше та сильніше», — сказав Зеленський. 

Він підтвердив, що Україна має дані власної та західної розвідки щодо планів росії. Але загроза ударів з боку рф, підкреслив президент, і так щоденна. 

«Чи є додаткова інформація? Ми знаємо пріоритети – по об’єктах інфраструктури чи державних інститутах. Але я не бачу, щоб щось дуже змінилося. Чи можуть збільшити кількість цих ударів? Так, вони можуть це зробити на 23-24 число. Це вся інформація, яку маю», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, розвідка США має у своєму розпорядженні дані про те, що найближчим часом росія планує масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі та державних установах України.