fbpx

В Рівному продовжується налагодження міжнародної співпраці

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 23 лютого мер Рівного Олександр Третяк спільно з обер-бургомістром міста Ессен Томас Куфен організували та провели зустріч з мерами міст землі Північна Рейн-Вестфалія, міністром федеральних і європейських справ, міжнародних справ і ЗМІ Nathanael Liminski та Генеральним консулом України в Дюссельдорфі Іриною Шум.

Олександр Третяк розповів про те, що вони обговорили перспективи подальшого налагодження партнерства між містами Німеччини та Рівненщини.

Як голова Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України, буду сприяти налагодженню партнерських зв’язків міст нашої області з німецькими містами. – зазначив очільник Рівного.

Олександр Третяк розповів, що громада та керівництво міста Ессен, від початку війни активно допомагають нашому місту. Ця допомога спецтранспортом, генераторами, автомобілями допомагає вистояти нам в тилу та хлопцям на фронті.


Читайте також: Британський солдат розповів, як його катували в російському полоні


Генеральний консул та пан Міністр запевнили, що німецькі міста готові і надалі підтримувати Україну до нашої беззаперечної перемоги. Вони добре розуміють і виклики, які зараз стоять перед нашою країною та готові далі надавати гуманітарну допомогу нашим громадам.

“Говорити про Україну з українцями”, – саме це основний принцип, яким керуються очільники міст Німеччини, які відкриті до співпраці з нами. Тому такі зустрічі є надзвичайно важливими, щоб світ знову в знову говорив про Україну, яка зараз боронить всю цивілізовану Європу. – наголосив Третяк.

Міський голова зазначив, що і надалі продовжуємо працювати на міжнародній арені та дякуємо партнерам, які роблять свій внесок у велику перемогу України!