fbpx

У Рівненського міського голови новий заступник

Діліться інформацією з друзями:

Вчора відбулось чергове засідання сесії Рівненської міської ради. Під час нього депутати розглянули ряд важливих для громади питань.

Про це повідомляє Рівненський міський голова Олександр Третяк.

Заступник міського голови Рівного Олександр Миронюк з перших днів війни  служить в лавах ЗСУ. Після більше року війни постала потреба призначити тимчасового заступника з питань архітектури та будівництва замість Миронюка.

Вчора під час сесійного засідання Рівненської міської ради більшість депутатів підтримали на посаду заступника міського голови Рівного кандидатуру Миколи Дядюся. Нагадаємо, що раніше він очолював міський ДАБК – управління державного архітектурно-будівельного контролю.

Крім того депутати підтримали виділення матеріальної допомоги на лікування для 27 рівнян.

Внесли зміни до цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки РМТГ. А також зміни до Програми мобілізаційної підготовки та оборонної роботи на території громади.

Також більшість депутатів підтримали рішення про безоплатну передачу обладнання та матеріалів, прийнятих від Шведського агентства з питань цивільних ситуацій, для сільських рад Миколаївської, Київської, Сумської, Одеської та Херсонської областей.

Читайте також: Мінрегіон розпочинає відбір громад для участі у проєктах із термомодернізації