Чашечка ароматної кави – для багатьох у Рівному це не просто улюблений напій, а й можливість відпочити, поспілкуватися і створити собі гарний настрій. Але щоб отримати справжню насолоду від напою, потрібно знати кілька секретів.
Найголовніший секрет смачної кави – це якісний продукт
Комерційна кава – це продукт, який ми бачимо в супермаркетах. Його виробники переймаються перш за все прибутками. Категорія specialty – це добірні зерна та максимальна увага до якості на всіх етапах: від вирощування, обробки, зберігання до обсмажування та приготування.
Свіжість обсмажування
Пік смаку припадає на перші 2-3 тижні після обсмажки. Якщо кава зберігається у закритій упаковці з дегазаційним клапаном, «родзинки» напою зберігаються місяць-два. Після цього смак стає «плоским», з’являється неприємна гіркота.
Свіжий помел
Каву слід молоти безпосередньо перед приготуванням. Відразу після помолу і контакту з повітрям (як ми вище наголошували) вона швидко втрачає свій неповторний смак і аромат.
Як досягти ідеальності кави, знає команда Finca Coffee
Адже працюють з кавою, чиє походження знають до дрібниць: на якій висоті росла, як обробляли, зберігали, чи врожайним був рік, як пакували, та як вона до нас приїхала. Finca Coffee – власне виробництво та зерна лише з фермерських плантацій кавової мапи світу. Спробувати та придбати якісну каву можна у мережі фірмових кав’ярень або ж на сайті https://www.finca-cafe.com.ua/
З представленого асортименту можна обрати саме те, що ви найбільше любите – каву з гірчинкою, збалансовану або з цікавою кислинкою.
Замовляйте, смакуйте і насолоджуйтеся!

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
