fbpx

Подяка рівненському лікарю

Діліться інформацією з друзями:

Хочу сердечно подякувати і сказати добре слово чуйній людині – хірургу Рівненського обласного протипухлинного центру, завідуючому відділенням пухлинної патології молочної залози Петрові Миколайовичу Якимчуку, який своєю щоденною невтомною працею, своїм професійним умінням повертає хворих до життя.

Хочемо ми цього чи ні, але в житті кожної людини настає час, коли необхідно звернутися за допомогою до лікаря. І добре, якщо цей лікар виявиться милосердною, добросердною людиною, висококваліфікованим спеціалістом, який поставився до хворого з розумінням, увагою. Коли він завжди готовий допомогти. Такому лікареві можна довірити своє здоров’я і навіть життя.

До мене вже у поважному віці прийшла біда. Потрібна була термінова допомога лікаря хірурга-онколога.

От Господь Бог і допоміг мені потрапити до Петра Миколайовича Якимчука. Завдяки йому і Господу Богу я живу, працюю, радію сонечку, яке зустрічаю кожного ранку, милуюся красою квітів, деревами і добрими людьми, яких зустрічаю в житті.

Пригадую, коли опинилася у відділенні, яким завідує Петро Миколайович, то одразу зрозуміла, що це особлива лікарня, де працюють особливі лікарі, медичні сестрички, весь медперсонал. Це добрі, чуйні, ввічливі люди, які допомагають людям, чим можуть. А Петро Миколайович – спеціаліст із великим досвідом роботи і добрим серцем. Лікар, який пам’ятає клятву Гіппократа про добрі стосунки з пацієнтами, милосердя, ввічливість, людяність і доброту. Це лікар, який у своїй роботі завжди керується почуттям відповідальності за справу, якій себе присвятив. Про це свідчить і уважність, з якою він ставиться до хворих, працівників лікарні, друзів, своїх колег та підлеглих. Усі пацієнти, кому доводиться спілкуватися з Петром Миколайовичем, відчувають його велику підтримку, впевненність у собі, а відтак і довіру до нього. І до, і після операції, та й надалі Петро Миколайович знаходить потрібне, заспокійливе слово для кожного свого підопічного. І це додає хворим віри, надії на краще, упевненості.

Петро Миколайович Якимчук – справжній християнин, який у своїй роботі найперше покладаються на допомогу Творця, керується принципами християнської моралі, найвищим проявом якої була і залишається любов до Бога і ближнього.

Бути добрим лікарем непросто. Це велика праця і відповідальність за здоров’я і життя хворих перед Богом і людьми, їхніми рідними, близькими.



Тож нехай добро Вашого серця, християнська любов і високий професіоналізм будуть завжди з Вами та допомагають Вам у Вашій нелегкій і благородній праці. Коли у хворого є віра в Бога і велика довіра до лікаря, то він швидше одужує.

Батьки нарекли свого синочка гарним християнським іменем Петро на честь святого апостола Петра. Ісус Христос сказав: «…ти Петро (Скеля), що означає міцна воля. На тобі, на цій скелі, збудую свою церкву і пекельні ворота її не подолають». Отож у цьому імені засвідчується сила духу, міцна воля, поклик творити добро, справедливість. А ще Святе Письмо каже: «…від Всевишнього – здатність лікаря.., бо він Господом створений… хай тебе не полишає… Що одужання в їхніх руках перебуває». (Біблія, книга Сираха, 38).

І якраз Петро Миколайович Якимчук і є лікар від Бога, який уздоровлює і подає хворим полегшення і одужання для порятунку життя.

З нагоди дня народження (7 липня) та іменин (12 липня) сердечно вітаю шановного Петра Миколайовича і щиро бажаю доброго здоров’я, радості від життя і роботи на довгий і щасливий вік. А ще многії-многії щедрі та благословенні літа. Уклін Вам і подяка за Ваше добре серце і золоті руки.

Хай береже вас Бог. Марія Михайлівна Остапчук

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал