fbpx

Навчання кондитерів у Рівному – це проникнення в таємниці смаку

Діліться інформацією з друзями:

Навчання кондитерів у Рівному – це проникнення в таємниці смаку, насолоди та естетики. А це велика праця, унікальне мистецтво та відданість професії. Саме такі думки виникають, коли бачиш вишукані вироби майстрів. А коли пробуєш, всі думки одразу стають позитивними та «смачноватими».

Унікальну колекцію – потужне портфоліо демонструють студенти Рівненського ПТО – майбутні кваліфіковані кондитери, які опановують запашну професію на базі навчально-виробничого комбінату м. Рівне.
Сьогодні майстер виробничого навчання з 9-річним стажем Світлана Рибачок навчає мистецтву виготовлення кондитерських та борошняних виробів безробітних Дубенщини, Гощанщини, Острожчини, Рівного та області. Слухачі переймають цінний досвід викладача, а також неймовірну любов до справи.
Продовжується виробниче навчання, яке є перехідним етапом до виробничої практики, у 6,3-місячному навчанні безробітних. Подальша робота в нових командах, за умов реальних замовлень, – це чудова можливість для слухачів оцінити власні знання, здібності та налагодити комунікацію з роботодавцями. Кондитерські цехи, майстерні, пекарні та кав’ярні мають великий авторитет, прихильність і популярність саме завдяки кваліфікованим працівникам. Тому партнерство з представниками солодкої галузі безпосередньо впливає на навчання кондитерів та їх подальше працевлаштування.
Детальніше про формування студентських груп та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua